22 липня 2024 23:09

"Це аферистична секта". Циганик назвав тих, хто керує футболом України і винен у провалі збірної на Євро

Журналіст Ігор Циганик вважає, що одним із факторів провалу збірної України на Євро-2024 стало залучення маловідомих молодих фахівців, натякаючи на випускників навчальної платформи PASS.


«Те, що ми отримали на чемпіонаті Європи-2024, це є наслідком того, що ми дуже легко поставилися до того, хто займається футболом в Україні. У нас переважна більшість це люди, які пів року подивилися та повчилися як нарізати відео. Це погано».

Циганик переконаний що мова йде про справжню футбольну секту.

«Мова йде не про тих людей, хто багато років віддали цьому футболу... Чи можуть розказати ці люди, які пів року вивчали футбол та отримали певний сертифікат, як нам його потрібно розвивати? Це секта, аферистична секта».

Також журналіст заявив, що дуже часто за розумними словами молодих фахівців нічого не стоїть.

«З'являються люди, які починають розказувати хороші терміни: структура, ширше, білдап, ще там шось. Їх слухають і думають: «Боже, яка мудра людина». А насправді за тими словами нічого немає.

У нас зараз дуже багато людей, які навчилися гарних слів, а тепер керують деякими клубами та в українському футболі. Це неправильно», – зазначив Циганик в етері ютуб-каналу «FootballHub».