22 липня 2024 21:05
2

Бельєрін за рівну оплату в чоловічому та жіночому футболі: "Комусь здається, що у нас заберуть шматок пирога, а насправді все навпаки – так було б краще для всіх"

Ектор Бельєрін виступив за рівну оплату праці у чоловічому та жіночому футболі.


«Я думаю, це вкрай необхідно. Я хочу, щоб ми заробляли однаково, щоб ми мали однакові права і щоб існувала рівність. Це буде справедливо. Як нам цього досягти? Я ще не знаю.

Що я знаю точно, так це те, що чоловічий футбол повинен першим прийти на допомогу. Ми маємо платформу, ресурси. Все починається з нас, бо суспільство вже вносить зміни.

Ми маємо взяти на себе відповідальність: клуби, організації, великі ліги... У нас дуже сильна влада. Її потрібно використовувати на користь кожного. Комусь здається, що у нас начебто заберуть шматок пирога, а насправді все навпаки – так було б краще для всіх», – сказав захисник «Бетіса» в інтерв'ю Cadena Ser.
Чистий популізм, який ні до чого не зобов'язує
Так без питань! Хай тобі зп платять на рівні жінок! Чоловічий футбол дивляться мільярди людей по всій Земній кулі! А хтось може порахувати аудиторію жіночих змагань? Тут навіть нічого обговорювати!