22 липня 2024 19:38
1

"Я не бачу суперників". Циганик висловився про єврокубкові перспективи "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик поділився очікуваннями від протистояння «Динамо» з «Партизаном» у Лізі чемпіонів.


«Цей поєдинок дуже важливий для української команди. Прохід хоча б одного раунду гарантує єврокубову осінь, як мінімум групу Ліги конференцій. Але, з огляду на те, що сьогодні відбулося жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і «Динамо» випав «Рейнджерс», я вам хочу сказати, що є шанси, щоб дійти до плей-оф ЛЧ. Це моє переконання. Я не бачу проблем. Я не бачу суперників… Ні «Партизан», ні меншою мірою «Рейнджерс»…


Я вважаю, що «Динамо» абсолютно не є слабшим за віце-чемпіона Шотландії. Я вважаю, зараз «Динамо» повинно взяти собі до уваги про те, що вони повинні пройти 2 раунди Ліги чемпіонів. Що буде у раунді плей-оф? Там можна налетіти на таку команду, від якої – вже все. Так було в перший рік за Луческу, коли пройшли дуже складно «Фенербахче», пролізли «Штурм» і потрапили на «Бенфіку», а міг бути «Рейнджерс». Якби був «Ренйджерс», то було б легше. «Бенфіку» ту ніхто не міг обіграти, бо вона була атомна і потім вийшла до плей-оф Ліги чемпіонів.


Зараз ситуація така, що можна пройти ці два раунди і забронювати собі місце у групі Ліги Європи. Вважаю, що на сьогодні це завдання мінімум – потрапити до групи Ліги Європи. Зараз потрібно проходити «Партизан». Чи може «Динамо» пройти? «Динамо» повинне проходити «Партизан», – сказав Циганик.

Ігоре, є народна мудрість:"Не кажи "гоп", поки не перескочиш". Не роби самовпевнених заяв! У футболі можливе все.