22 липня 2024 19:07

Венсан Компані - про критику Хенессом трансферної кампанії "Баварії": "Купівля та продаж гравців - це не моя робота"

Головний тренер «Баварії» Венсан Компані прокоментував заяви почесного президента клубу Улі Хенесса, у яких він розкритикував трансферну кампанію, а також заявив, що команда не зможе нікого підписати, якщо не продасть кількох гравців.


«Купівля та продаж гравців - це не моя робота. Я тут заради команди. Вам слід було провести цю пресконференцію з Максом Еберлєм і Крістофом Фройндом (спортивний СЕО та директор «Баварії» - прим.). Я - сполучна ланка з гравцями, я не можу нічого про це сказати.

Я не збираюся проводити пресконференцію тільки заради того, щоб відреагувати на те, що сказав Улі Хенесс, хоча я його дуже поважаю.

Ми з ним мали приватну вечерю. Він пояснив, що зробило «Баварію» такою успішною. Вони завжди йшли вперед, навіть коли вигравали титули. Тоді мова йшла про наступний титул. Так само і в мене, в моїй родині. Мій батько є гарним прикладом, йому 76 років, а він все ще має стільки енергії. Я намагаюся жити так само», - сказав Компані.

38-річний бельгійський фахівець очолив мюнхенський клуб у травні 2024 року. У літнє трансферне вікно «Баварія» підписала центрального захисника Хірокі Іто зі «Штутгарта», вінгера Майкла Олісе з «Крістал Пелес» та хавбека Жоау Пальїньї з «Фулгема».