22 липня 2024 18:58

Ден Ешуорт: "Манчестер Юнайтед" залишається одним із найбільших футбольних клубів у світі, але це не мірило успіху"

Спортивний директор «Манчестер Юнайтед» Ден Ешуорт звернувся до вболівальників клубу після його призначення на посаду функціонера.


«Це одна з моїх перших можливостей звернутися до вболівальників «Манчестер Юнайтед» з моменту приєднання до клубу 1 липня, тому я хочу почати з того, що я радий бути тут.

Омар Беррада став виконавчим директором, а Джейсон Вілкокс — технічним директором, і я можу вас запевнити, що ми не гаяли час, щоб розпочати роботу. Нашим першим важливим рішенням цього літа було продовження контракту з Еріком тен Гаґом як головним тренером чоловічої команди до червня 2026 року. Це свідчить про нашу тверду віру в нього як в одного з найкращих тренерів Європи та партнера, з яким ми хочемо продовжувати працювати, щоб створити команду та повернутися до очікуваного рівня.

Ми всі розуміємо, що минулий сезон не дотягнув до необхідних стандартів у Прем’єр-лізі та Лізі чемпіонів, але, вигравши Кубок Англії таким вражаючим способом, наші гравці та персонал показали, на що вони здатні, коли всі об’єднуються і виконують свої обов’язки, показують свій потенціал.

Наше спільне завдання полягає в тому, щоб досягати високого рівня набагато послідовніше. Це моя робота разом з Джейсоном створити правильні структури підтримки та середовище навколо Еріка, персоналу та гравців, щоб зробити це можливим. Я вже відчуваю сильну енергію та рішучість у групі, оскільки гравці та персонал повертаються свіжими після перерв.

Розпочалися роботи з реконструкції тренувальної бази, вартістю 50 мільйонів фунтів стерлінгів. Це є доказом нашої відданості покращенню інфраструктури клубу.

Цього сезону знадобиться деяка адаптація, але всі наші команди: чоловіча, жіноча та Академія матимуть доступ до високоякісних приміщень, які відповідатимуть світовому класу після завершення проєкту.


«Манчестер Юнайтед» залишається одним із найбільших футбольних клубів у світі, але це не мірило нашого успіху. Основна увага зосереджена на тому, щоб повернутися до числа найкращих на полі. Це не станеться відразу, але разом з Омаром і його новою командою керівництва ми не заспокоїмося, поки не досягнемо цього», - наводить слова Ешуорта офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».

Ешуорт став спортивним директором клубу 1 липня, раніше він працював у «Ньюкаслі».

4 липня «Манчестер Юнайтед» оголосив про підписання нової угоди з Еріком Тен Гаґом. Раніше він розповів про те, як проходили перемовини з новим керівництвом клубу.