22 липня 2024 08:41

Кантона: "Ми недооцінюємо важливість управлінців. Подивіться на "Челсі" після відходу Абрамовича – клуб уже не той. Реткліфф поверне МЮ до колишніх вершин"

Ерік Кантона висловився про важливість грамотного управління клубом.


Trawlers Ltd, холдингова компанія Реткліффа, яка володіє 27,7% акцій «МЮ», отримала свою назву на честь репліки Кантона на прес-конференції у 1995 році після удару вболівальника: «Коли чайки летять за траулером, вони думають, що сардини будуть кинуті у морі".

На запитання, чи спілкувався колишній нападник «МЮ» із нинішнім власником клубу, він відповів «не зовсім». Кантона назвав мільярдера "легендою у своїй справі".

«Я надихаю багатьох людей, і мене надихають багато людей.

Вони працюють сьогодні над фундаментом клубу, речами, яких ми можемо не бачити. Але коли будуєш будинок, важливо зміцнити фундамент. Якщо відчуваєш, що будинок трохи покосився, ти перебудовуєш фундамент.

Іноді ми недооцінюємо важливість управлінців. Ми говоримо про гравців, тренерів... Але подивіться на «Челсі» після відходу Романа Абрамовича – клуб уже не той. Дуже важливо, щоби хтось керував клубом.

Керуючий дуже важливий. Джим Реткліфф - та людина, яка зможе побудувати фундамент. "Манчестер Юнайтед" найближчими роками повернеться до колишніх вершин", - сказав Кантона.