21 липня 2024 21:51

Через протести проти ВАР скасовано матч "Русенборг" - "Ліллестрем". Норвезькі фанати кидали на поле фіскекакери, тенісні м'ячі та димові шашки – гру зупиняли 4 рази

Вболівальники, що протестують, зірвали гру «Русенборг» – «Ліллестрем».


У Норвегії фанати виступають проти використання системи відеоповторів на матчах. Нова акція припала на матч на стадіоні «Леркендаль» у 15-му турі чемпіонату країни.


Через дві хвилини після початку гри фанати господарів почали кидати на газон фіскекакери – місцеві рибні котлети. Головний суддя Рохіт Саггі зупинив зустріч і відправив футболістів у роздягальні.


Через сім хвилин матч відновився, проте ще за чотири хвилини проявили себе вболівальники гостей: вони почали жбурляти на полі тенісні м'ячі та димові шашки. Це призвело до нової зупинки гри та відправлення команд у підтрибунне приміщення.


Гра ще двічі відновлювалася та переривалася. Незважаючи на попередження, уболівальники продовжували протестні дії. У результаті Саггі остаточно зупинив гру.

У минулому норвезькі фанати вже використовували тенісні м'ячі для вираження невдоволення системою відеоповторів, а минулими вихідними зустріч «Бранна» з «Хаугесунном» переривалася через радіокеровану машину, яка виїхала на газон.