21 липня 2024 10:04

Джерело: Колишній півзахисник "Динамо" близький до переходу в клуб першої ліги

Як повідомляє телеграм-канал "Футбол з вертольоту", колишній півзахисник "Динамо" Андрій Богданов близький до переходу в ЮКСА.


"Тільки Андрій Богданов зʼявився на ефірі одного YouTube шоу, як вже отримав пропозицію щодо продовження професійної карʼєри. Як стверджують, досвідчений півзахисник за крок до підписання контракту з новачком Першої ліги амбітним ФК ЮКСА. Клуб із Тарасівки вже на перший сезон готовий ставити амбітні задачі і як мінімум має на меті не пасти задніх у першій лізі. Варто очікувати ще кілька підписань, так наприклад ще одним новачком команди стане досить відомий захисник Олексій Зозуля, що виступав за ряд українських клубів, в тому числі і той же "Колос", де перетинався з Богдановим.


Зозуля має замінити одного із лідерів команди минулого сезону Микиту Кононова, який грав за ЮКСУ в оренді, а належав "Дніпру-1". Однак виявилося, що повертатися Микиті нема куди, тому зараз він відправився на перегляд до "Вереса", де, якщо проявить себе на найближчому київському зборі, має шанси підписати повноцінний контракт", - йдеться у повідомленні джерела.