20 липня 2024 12:09

"Кобін – такий цікавий "експерт": як відомий тренер позбувся екс-лідера "Інгульця" – деталі скандалу

Колишній півзахисник Інгульця Сергій Панасенко заявив, що покинув клуб із Петрова через конфлікт із головним тренером команди Василем Кобіним.


Сергій Панасенко в інтерв'ю сайту "Український футбол" поділився подробицями розірвання контракту з Інгульцем.

«Планував допомагати команді й надалі. Приїхав на збори, приєднався новий головний тренер Кобін – такий цікавий експерт. Тренуємося 10 днів, потім мав бути виїзд на гру з Динамо та Кобін сказав мені, що я туди не їду та можу шукати нову команду. Далі була розмова з Поворознюком, який сказав, що тренер не бачить мене в команді, і я не підходжу під його стиль. Ось і вся історія: потиснули руки та розірвали контракт. З Поворознюком, виходить, добре розійшлися, а з Кобіним – не дуже».

Також екс-півзахисник Інгульця розповів про деталі конфлікту із Василем Кобіним.

«Певний конфлікт у нас був ще у Металісті. Під час зборів у Туреччині я не зрозумів жодної з тренувальних вправ і висловив свою думку. Відповідь Кобіна була: "Панасенко, out!", вигнав мене з тренувань на 10 днів. Поки я не тренувався, Кобіна звільнили та поставили замість нього серба Періцю Огненовича.

Після цього пройшло багато часу, і коли його призначили, між нами відбулася телефонна розмова. Я в нього прямо запитав: «З огляду на те, що у нас був конфлікт, ви на мене розраховуєте, мені приїжджати на збори?» Він казав, що, звісно, все буде гаразд. А за фактом: приїхав, 10 днів на зборах провів і вирішив розірвати зі мною контракт».

У складі Інгульця Панасенко провів 28 зустрічей та три забиті м'ячі за два періоди в клубі (2016-2017, 2024).