20 липня 2024 09:52

"Барса" в перший день продала рекордну кількість футболок, присвячених 125-річчю клубу. Найпопулярніша – з Ямалем та 19-м номером

«Барселона» продала рекордну кількість футболок, присвячених 125-річчю клубу.


Раніше каталонський клуб презентував домашню форму на сезон-2024/25. Комплект від бренду Nike виконаний у традиційних синьо-гранатових кольорах. Дизайн футболки присвячений 125-річчю "Барселони".

Повідомляється, що старт продажу нових футболок викликав ажіотаж у вболівальників каталонців. За три години продажів, з моменту відкриття дверей офіційних магазинів клубу о 10-й ранку, було куплено стільки ж футболок, скільки за перший повний день минулого року.

Таким чином, за цілий день було продано рекордну для клубу кількість футболок на цьому відрізку. Як і очікувалося, найбільший попит у вболівальників «Барселони» мають футболки з 19-м номером та ім'ям Ламіна Ямала.

Минулого сезону 17-річний вінгер зіграв 37 матчів за «Барсу» в Ла Лізі, забив 5 голів і зробив 5 результативних передач. Він також став найкращим асистентом і найкращим молодим гравцем Євро-2024, відзначившись на турнірі одним голом та чотирма асистами.