19 липня 2024 21:53

Рівалдо про Фелікса: "Барсі" потрібні гравці, які дають результат. Жоау мав довести, що здатний на більше, може забивати майже у кожному матчі"

Рівалдо вважає, що Жоау Феліксу потрібно було краще проявляти себе у «Барселоні».


Минулого сезону 24-річний португалець провів 30 матчів у Ла Лізі, забив 7 голів і зробив 3 результативні передачі. Права на Фелікса належать "Атлетіко", гравець виступав за "Барселону" на правах оренди.

«Щоб залишитись у «Барсі», треба виділятися, забивати голи, радувати вболівальників. Жоау Фелікс не надто вдало провів Євро. Минулого сезону він зіграв кілька добрих матчів за «Барселону», але також сидів на лаві запасних на інших відрізках.

Щоб грати у «Барсі», потрібно бути абсолютним футболістом стартового складу. Жоау мав довести це на тренуваннях, показати, що може бути іншим гравцем та забивати майже у кожному матчі.

Потрібно виділятись, боротися за те, щоб стати результативним нападником. «Барселоні» потрібні гравці, які можуть дати результат.

Жоау – чудовий гравець, але він має давати щось більше. Він має робити набагато більше, ніж зробив у минулому сезоні у «Барселоні», – сказав колишній футболіст «Барселони» Рівалдо для Betfair.