19 липня 2024 13:05

Стали відомі імена трьох гравців "Баварії", які не входять до планів тренера Компані

Мюнхенська «Баварія» розраховує на продаж трьох гравців першої команди, які не входять до планів нового головного тренера Венсана Компані. Про це повідомляє Reddit із посиланням на слова журналіста та інсайдера Флоріана Плеттенберга в ефірі Sky Sport.


За інформацією джерела, Кінгслі Коман і Леон Горецька мають залишити німецьку команду, проте серйозного інтересу до них не виявляє жоден великий клуб. Також «Баварія» готова продати 29-річного вінгера Сержа Гнабрі при надходженні хорошої пропозиції.


Раніше також повідомлялося, що мюнхенці можуть продати Маттейса де Лігта в "Манчестер Юнайтед", проте наразі переговори між клубами зайшли в глухий кут.


Нагадаємо, бельгійського фахівця було призначено на посаду головного тренера «Баварії» цього літа. Минулого сезону Компані очолював «Бернлі», який набрав 24 очки після 38 турів англійської Прем'єр-ліги, посів 19-те місце та вилетів до Чемпіоншипу. Під керівництвом 38-річного футболіста «Бернлі» взяв участь у 96 матчах у всіх турнірах, у яких 41 раз здобув перемогу, 24 рази зіграв унічию та 31 раз зазнав поразки.


За підсумками минулого сезону "Баварія" посіла третє місце в чемпіонаті Німеччини, відставши від ліверузенського "Байєра" на 18 очок. Команду очолював Томас Тухель.