19 липня 2024 09:59

"Карпати" визначились із тренерським штабом. Хто допомагатиме Лупашку

19 липня о 12.00 футболістам «Карпат» представлять нового головного тренера – Владислава Лупашка, який в міжсезоння очолив молодіжний склад «зелено-білих» (U-19).


До тренерського штабу увійдуть фахівці, які допомагали Лупашку в «молодіжці», серед яких найбільш відомі – Сергій Лавриненко та Богдан Шуст.


Що ж до асистентів уже колишнього керманича львів'ян Мирона Маркевича, то, як стало відомо Sport.ua, Андрій Сапуга залишиться працювати в структурі ФК «Карпати», а Володимиру Єзерському збираються запропонувати очолити молодіжний склад, де йому буде допомагати інший іменитий в минулому футболіст львівського клубу Денис Кожанов.


Але поки що наразі не відомо, чи влаштує Єзерського, який в ці дні перебуває в Північній Ірландії в розташуванні юнацької збірної України, що виступає в фінальній частині Євро-2024, цей варіант продовження тренерської кар'єри.


Втім, Андрій Русол, який невдовзі має стати генеральним директором ФК «Карпати» і який знаходиться у дружніх стосунках з Єзерським, може переконати колишнього партнера по «Дніпру» очолити «молодіжку» львів'ян з перспективою стати біля керма головної команди.