18 липня 2024 20:35

Батько Енцо про кричалку аргентинців: "Європейцю важко зрозуміти наш футбольний фольклор. 2014-го Німеччина ставилася до нас як до невігласів, 2018-го Франція насміхалася над Мессі через його ростом"

Батько Енцо Фернандеса заступився за свого сина.


Під час святкування перемоги у Кубку Америки, у фіналі якого Аргентина обіграла Колумбію (1:0, додатковий час), гравці «альбіселесте» заспівали образливу кричалку про футболістів збірної Франції: «Грають за Францію, але всі родом з Анголи. Їхні мами – нігерійки, їх тата – камерунці, але в паспорті написано: «Француз». Вигляд святкування виклав хавбек «Челсі» Енцо Фернандес, який швидко перервав трансляцію.

«Я знаю свого сина. Він не такий. Європейцеві важко зрозуміти наш футбольний фольклор. Він вів пряму трансляцію в невідповідний момент, навіть не розумів, що саме він співає.

У 2014 році, коли Німеччина обіграла нас, вони зображували ходу гаучо і ставилися до нас як до невігласів. У 2018 році Франція глузувала з Мессі через його ріст. Ми ніколи не виступали відкрито і не заявляли, що зазнаємо дискримінації», – сказав Рауль Фернандес.