18 липня 2024 20:09

Рашфорда позбавили водійських прав на півроку за перевищення швидкості. Форвард МЮ заявив, що його "постійно переслідує білий автомобіль"

Маркуса Рашфорда позбавили прав водія.


Суд заборонив нападникові «Манчестер Юнайтед» керувати автомобілем протягом найближчих шести місяців за перевищення швидкості. Рашфорд, який давав показання з відеозв'язку, також був оштрафований на 1666 фунтів.

Таке рішення було ухвалено після розгляду інциденту, який стався 12 грудня минулого року. Футболіст обігнав поліцейську машину без розпізнавальних знаків на трасі М60 о першій ночі.

Констебль, що знаходився за кермом BMW X5, був змушений збільшити швидкість, щоб спробувати наздогнати машину Рашфорда, і патрульна машина "рухалася зі швидкістю не менше 104 миль на годину на 1600-метровій ділянці автостради". Однак, як повідомив поліцейський, відстань між його автомобілем та Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow Рашфорда все одно збільшилася.

Незабаром Маркус з'їхав з траси на шосе А34 і офіцер помітив «зміну в поведінці обвинуваченого»: автомобіль сповільнив хід, з'їхав з дороги, а потім знову виїхав на шосе А34.

Після цього Rolls-Royce зупинився, і поліцейський поговорив із Рашфордом, з'ясувавши його ім'я та дату народження. Футболіст заявив, що йому здалося, що його «переслідує біла машина». Коли співробітник правоохоронних органів зазначив, що в такому разі Рашфорд мав зателефонувати до поліції, Маркус відповів, що це відбувається щодня.

«Рашфорд сказав, що перевищення швидкості було викликане тим, що за нього переслідував білий автомобіль, і спитав, чи бачив я його на світлофорі. Він також сказав, що подумав, що саме я мав цей білий автомобіль.

Я сказав, що не бачив і перегляну відео з автомобіля. Я також сказав йому, що йому потрібно зателефонувати за номером 999, якщо він відчує, що за ним стежать, але він сказав, що це відбувається постійно. Потім я попросив його їхати повільніше, і він продовжив свій шлях, доки я переглядав відеозапис.

Переглядаючи відеозапис з моменту, коли він обігнав мене, і до моменту, коли я зупинив його на Іден-Парк-роуд, я не побачив жодних ознак того, що за ним слідував білий автомобіль. Я також зазначив, що усвідомивши, що за ним стежать, він знизив швидкість, і вона була в межах 5 миль на годину від дозволеної», – сказав поліцейський.