18 липня 2024 14:39

"Лілль" пригрозив Йоро роком у запасі, якщо він не прийме пропозицію МЮ. Англійці дали за захисника вдвічі більше "Реала"

«Лілль» пригрозив Лені Йоро залишити його у запасі на рік у разі відмови «МЮ».


18-річний захисник збирався перейти до «Реалу», але зрештою погодився на трансфер у «Манчестер Юнайтед».


Англійський клуб заплатить за гравця близько 50+12 млн. євро, що вдвічі перевищує пропозицію «Реала», що давав 30 млн. євро.

Сам гравець раніше заявляв, що переїзд до Мадриду є для нього пріоритетом. При перших контактах з «Юнайтед» агент француза повідомив про це виконавчому директору манкуніанців, як і представникам «ПСЖ», «Ліверпуля» та іншим зацікавленим клубам.


Однак, як стверджує Marca, керівництво "Манчестер Юнайтед" виявило наполегливість, внаслідок чого "Лілль" натиснув на футболіста, щоб він погодився на трансфер. Крім загрози залишити його без ігрової практики, аргументом також міг бути той факт, що «Юнайтед» запропонував Йоро зарплату набагато вищу, ніж у «Реалі».

Іспанці, які раніше досягли з гравцем усної угоди, дали йому слово, що намагатимуться укласти угоду на найвигідніших умовах. Вони були не готові платити за молодого гравця з роком за контрактом 50-60 млн. євро.

Однак, враховуючи свою перевагу, мадридці вважали, що досягнуть успіху в переговорах за схожою формулою, яку вони успішно використовували минулого сезону з Джудом Беллінгемом, а раніше з Орельєном Тчуамені.