18 липня 2024 08:31

Із міркувань безпеки. "Динамо" та "Партизан" гратимуть обидва матчі кваліфікації ЛЧ без виїзних уболівальників

Як пише Sputnikportal.rs, "Партизан" оголосив про досягнення домовленості з київським "Динамо" про те, що з міркувань безпеки обидва матчі кваліфікації Ліги чемпіонів пройдуть без виїзних уболівальників.


"На прохання ФК "Динамо" Київ, як господаря першого матчу, який через обставини, що склалися в Україні, проводить свої матчі в Польщі та можливих інцидентів між уболівальниками, особливо відносин між фан-групами двох клубів, і особливо після поїздки "Партизана" в РФ на футбольний турнір, було вирішено не допускати присутність приїжджих уболівальників. Це рішення було прийнято за рекомендацією та в координації з місцевою владою Польщі та за порадою та схваленням УЄФА", - оголосив Партизан.


Як йдеться в повідомленні, "Партизан" не вимагатиме квитки на матч у Любліні та закликає своїх уболівальників не їздити самостійно до Польщі. Щодо поєдинку в Белграді, то серби прийматимуть киян також без глядачів через давніше покарання від УЄФА.


"Це рішення було прийнято в першу чергу для того, щоб забезпечити безпеку всіх учасників майбутніх матчів і запобігти можливим інцидентам, які можуть особливо вплинути на "Партизан", який перебуває під дискваліфікацією УЄФА. "Партизан" щиро вірить, що ця угода в інтересах обох клубів і буде з розумінням сприйнята нашими вболівальниками", - йдеться в повідомленні.


Перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Партизаном" і "Динамо" відбудеться 23 липня в польському Любліні, а матч-відповідь - 31 липня в Белграді.