17 липня 2024 23:50

"Жирона" провела перший матч після феєричного сезону у Ла Лізі – Довбик не допоміг переграти клуб 5-го дивізіону Іспанії

У каталонському дербі Жирона не змогла здолати нижчоліговий Олот (1:1).


Жирона – Олот – 1:1

Голи: Альмена, 51 – Торрас, 49


У середу, 17 липня, Жирона провела свій перший спаринг в рамках підготовки до нового сезону. Суперником каталонців став Олот (з п'ятого дивізіону Іспанії – Терсери). До заявки на гру потрапив лише один з двох українських легіонерів – Артем Довбик. Віктор Циганков наразі травмований і буде відновлюватись ще близько двох тижнів.


Перший тайм голів не приніс, а по перерві на полі з'явився наш земляк – найкращий бомбардир минулого сезону. Саме після його появи команди почали забивати. Олот вийшов вперед першим, але вже за 2 хвилини молодий півзахисник Ікер Альмена відновив статус-кво, ефектно перекинувши м'яч через голкіпера.


Попереду у команди Мічела Санчеса ще п'ять спарингів – суперниками каталонців на літніх зборах будуть французькі Монпельє та Тулуза, іспанський Еспаньйол, італійський Наполі та англійський Борнмут.


Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Жирона посіла у турнірній таблиці Ла Ліги третю сходинку і завоювала право дебютувати у групі Ліги чемпіонів.