17 липня 2024 21:37

"Атлетико" включився у боротьбу за Ольмо

«Атлетико» приєднався до претендентів на півзахисника «Лейпцига» Дані Ольмо, повідомляє BILD.


У суботу 20 липня зливає термін дії клаусули гравця у розмірі 60 млн. євро – до цього часу його можна викупити за таку суму. Між сторонами вже пройшли перші переговори, і керівництво «матрацників» серйозно налаштоване на здійснення цього трансферу.

Повідомляється, що сам Ольмо хоче повернутися до рідної країни, а також перейти до команди, з якою зможе вигравати титули. Хоча «Атлетіко» може і не стати таким клубом, футболіста хочуть переконати, що у разі переходу він стане новим ключовим гравцем мадридців.

Також зазначається, що зараз саме «Атлетико» вважається фаворитом на підписання Ольмо – зокрема, тому, що інші зацікавлені клуби мають різні проблеми.

"Манчестер Сіті" розглядає Ольмо як наступника Кевіна Де Брюйне. Контракт 33-річного бельгійця діє до 2025 року, і він ще не ухвалив рішення про звільнення, незважаючи на існуючі пропозиції з Азії, а Пеп Гвардіола побоюється мати у складі обох цих гравців і садити одного з них на лаву запасних.

"Барселона" кілька разів зустрічалася з представниками Ольмо в останні місяці. Але каталонці заявили, що не можуть сплатити всю суму клаузули, через що більше цікавляться іншими гравцями.

"Баварія" також контактувала з Ольмо, проте головною опцією на цю позицію для мюнхенців є Хаві Сімонс.