17 липня 2024 15:39

Джерело: Маркевич покинув "Карпати". Львівський клуб практично визначився з новим тренером

Сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич покинув свою посаду. «СПОРТИВКА», посилаючись на власні джерела, підтверджує, що 73-річний фахівець подав у відставку.


При цьому Мирон Богданович був незадоволений не лише комплектацією команди, як про це повідомлялося раніше. Маркевичу вкрай не подобалися кадрові призначення у менеджменті «зелено-білих». У керівництві львівського клубу з’являлися ті люди, з якими тепер уже екснаставник працювати не хотів (йдеться не про нового генерального директора Андрія Русола).

До речі, сам Русол, до якого досвідчений тренер ставиться добре, умовляв Мирона Богдановича не «рубати з плеча» і залишитися. Проте рішення Маркевича виявилося непохитним, тож той остаточно вирішив залишити тренерську позицію команди зі Львова.

Хто ж буде новим головним тренером «Карпат»? Як стало відомо «СПОРТИВЦІ» із цим питанням у клубі вже практично визначилися – найімовірніше, «левів» очолить Владислав Лупашко. Цього літа 37-річний фахівець прийшов у «Карпати» U-19, але всім було зрозуміло, для чого він перебирається до клубу. Таким чином, зараз Лупашко дочекався свого і з високою ймовірністю вже найближчим часом стане коучем львівського колективу.


Фото - ФК «Карпати»