16 липня 2024 19:08

"Рух" програв спаринг проти клубу, який грав у АПЛ

Львівський «Рух» зіграв черговий спаринг на зборах у Словенії. Суперником «жовто-чорних» був англійський клуб «Лутон Таун», який минулого сезону вилетів з АПЛ.

Англійці відкрили рахунок у матчі, коли Чонг пройшов лівим флангом та прострілив на Карлтона Морріса, і нападник «Лутона» відправив м'яч у сітку (1:0).


Згодом Дідик сфолив у штрафному майданчику, й арбітр призначив пенальті. До позначки підійшов Колі Вудроу, але англієць не зумів переграти Ледвія – голкіпер «Руху» парирував цей удар. Ще один момент виник у Чонга, який після подачі з кутового головою пробив над воротами.


Після цього ініціативу перехопили «рухівці» та кілька разів підходили до воріт «Лутона», втім до небезпеки справа доходила. Та все ж «жовто-чорні» створили якісний момент, коли Руніч на дриблінгу увійшов в карний майданчик та бив по воротах – голкіпер англійців зреагував на цей постріл.


В другому таймі чудову нагоду забити мав Квасниця. Ілля пробив воротаря, але того на лінії підстрахував захисник та у підкаті вибив м’яч. Також класно з лінії карного майданчика лівою ногою бив Таллес – м’яч пролетів поблизу дальньої «дев’ятки». Свій момент мав і англієць Тейлор, проте з його ударом з гострого кута впорався Ледвій.


У підсумку, зафіксована поразка «Руху» з рахунком 0:1 у бойовому матчі проти «Лутон Таун». Наступний матч підопічні Віталія Пономарьова зіграють 17 липня проти азербайджанського «Сабаха».


Товариський матч


16 липня 2024 року. Краньска Гора (Словенія)


Рух (Львів, Україна) – Лутон Таун (Лутон, Англія) – 0:1

Гол: Карлтон Морріс, 16


Нереалізований пенальті: Колі Вудроу, 22 (сейв голкіпера)


Рух: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Підгурський (Холод, 84), Притула (Слюсар, 75), Таллес, Руніч (Клайвер, 84), Лях (Квасниця, 62), Карабін.