16 липня 2024 17:45

Каннаваро про "Ювt": "Мотта здатний вичавити максимум із гравців не топ-рівня. К'єза – один із найкращих форвардів в Італії, а вони хочуть продати його"

Фабіо Каннаваро висловився про те, що "Ювентус" планує продати Федеріко К'єзу.


«Багатообіцяючий початок з новим тренером і новими ідеями, але коли я читаю, що вони хочуть продати К'єзу, одного з найкращих італійських нападників, я запитую, чому. Звісно, «Ювентус» не може довго обходитися без перемог.

У футболі ніхто нічого не винаходить. Хороший тренер той, хто здобуває найкраще зі своїх гравців; інше – просто реклама. Мотта чудовий у тому, як вичавити максимум із групи гравців, які не відповідають найвищому рівню.

Тепер йому потрібна така ж спокійна обстановка в «Ювентусі», і йому потрібно буде привести своїх гравців у відповідність до нових принципів. Володіння м'ячем на половині суперника та висока лінія захисту», – сказав колишній захисник «Ювентуса» та збірної Італії.

Раніше повідомлялося, що туринський клуб готовий продати Федеріко К'єзу влітку, оскільки головний тренер Тіаго Мотта не розраховує на вінгера наступного сезону.