16 липня 2024 17:02

Невілл про вiдхiд Саутгейта: "Гравців з Англії поважають у всьому світі завдяки йому. Гарет створив один із найуспішніших періодів збірної - щоб перевершити його досягнення, наступному тренеру необхідно виграти трофей"

Гарі Невілл висловився про звільнення Гарета Саутгейта зі збірної Англії.


«Не впевнений, що [у збірній] були проблеми – інакше вони не вийшли б у фінал, – але по обличчях Гарета та гравців було видно, що щось пішло не так. Можливо, це й сприяло [йому догляду].

Гарет знаходиться на самому верху, якщо не брати до уваги сера Альфа Ремсі, який виграв чемпіонат світу. Якби він виграв [фінал Євро] у неділю, він би зрівнявся з ним. Це залишиться з Гаретом назавжди. Він створив один із найуспішніших періодів в історії англійського футболу.


Я знаю, що клуби та академії розвивають гравців, і їх варто похвалити за це, але повага, на яку ви заслуговуєте як нація, приходить тільки тоді, коли ці гравці потрапляють у міжнародний футбол і доходять до півфіналів та фіналу. Думаю, що англійських футболістів більше шанують у всьому світі завдяки Гарету Саутгейту.

[Наступному тренеру] доведеться виграти трофей, щоб перевершити досягнення Гарета», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії.