16 липня 2024 16:29

Оточення Курзава напало на туриста у нічному клубі в Парижі. Екс-захисник ПСЖ думав, що його знімали на відео і вимагав віддати йому телефон

Агресія Льовена Курзава призвела до бійки у нічному клубі в Парижі.


Французька влада проводить розслідування, яке розпочалося після того, як 37-річний канадський турист 1 червня подав скаргу, звинувативши людей, які супроводжували екс-гравця «ПСЖ», у нападі біля виходу з нічного клубу в Парижі в ніч із 29 на 30 травня.


За його словами, близько 5 години ранку він виходив із нічного клубу разом з другом, тримаючи телефон перед собою, коли один із відвідувачів клубу – тоді турист ще не знав, що це був Курзава – агресивно зажадав віддати йому телефон. За словами туриста, футболіст думав, що канадець знімав його на відео. Заявник відмовився виконати вимогу екс-захисника ПСЖ.


Після чого троє чи четверо чоловіків, які супроводжували футболіста, напали на туриста, «душили його ззаду» та збили з ніг, завдавши тілесних ушкоджень. Вони змусили його розблокувати телефон, переконалися, що турист не знімав Курзава на відео та відпустили його.


«Як і слід було очікувати, заклад дивним чином втратив єдиний відеозапис з камери, спрямованої на місце події», – прокоментувала цю подію адвокат позивача Ме Сорая Нуар.