16 липня 2024 14:53

Перес представив Мбаппе на "Бернабеу": "Ласкаво просимо додому, Кіліан - ви тут, тому що хотіли цього. Ваша любов до "Реала" дала вам сили, щоб подолати всі перешкоди"

Флорентіно Перес представив Кіліана Мбаппе на Сантьяго Бернабеу.


«Вітаю всіх на цьому історичному заході.

Насамперед хочу привітати збірну Іспанії з четвертою в історії перемогою на чемпіонаті Європи. Не лише з перемогою, а й з тим, як ви її здобули. Мої вітання.

Приємно повернутися до нормального життя та мати можливість представляти наших гравців на нашому стадіоні. Кожна парафія гравця, яка вперше одягає футболку нашого клубу – це свято.

Цей клуб – найулюбленіший і найшанованіший у світі. Наші легенди, такі як Сантьяго Бернабеу та Альфредо ді Стефано, Хенто та Копа – всі вони створили міф про мадридський «Реал». Ви, сосьос та вболівальники «Реала» – серце цього клубу. Пам'ятайте, що є мадридський «Реал» – ми не маємо іншого вибору, окрім як продовжувати підживлювати цей міф.

Тепер ми готові до того, що все розділиться на до та після. Ми, як і раніше, залучатимемо найкращих гравців світу. І сьогодні тут є символ цього клубу, який зробив нас щасливими спочатку як гравець, а потім і як тренер, володар Золотого м'яча, автор голу, який приніс нам дев'ятий [кубок Ліги чемпіонів] у Глазго – Зінедін Зідан. Дорогий Зізу, це дуже важливо – 12 років тому ви запросили хлопчика, який сьогодні виступає тут.

Сьогодні ми вітаємо Кіліана Мбаппе», – сказав президент «Реала».

Після виходу Мбаппе на сцену Перес звернувся до форварда.

«Ваша любов до «Реала» дала вам сили, щоб подолати всі перешкоди на шляху переходу до цього клубу. На цьому стадіоні відбуваються речі, які важко пояснити. Але ми, мадридисти, знаємо, що це трапляється тому, що в цій футболці ніколи не можна здаватися і вболівальники завжди будуть з вами до кінця.

Ви здійснили свою мрію, бо ніколи не здавалися. Ви тут, бо хотіли цього. Дорогий Кіліан, дякую за докладені зусилля, про які багато хто навіть не підозрює. Ви приходите до «Реалу» з великими заслугами.

Минулого сезону ви стали найкращим бомбардиром і виграв требл у Франції. Я дякую вам за вашу безумовну любов до мадридського «Реала». Все це змушує нас пишатися вами. Кіліан, ласкаво просимо додому, ласкаво просимо до мадридського «Реалу», – сказав Перес.