15 липня 2024 22:51

Президент Колумбійської федерації футболу взяв участь у бійці під час фіналу Кубка Америки і був затриманий. Він пропустив нагородження команд

Президента Колумбійської федерації було затримано за бійку на фіналі Кубка Америки.


Колумбія поступилася у фінальному матчі Аргентині з рахунком 0:1.


Рамон Хесурун взяв участь у бійці в одній із VIP-зон «Хард Рок Стедіум» у Маймі. Колумбієць намагався отримати доступ до одного з ліфтів, проте персонал, який працює на стадіоні, віддав пріоритет аргентинцям, що спровокувало інцидент.


На відео Fox Sports México відображено, як кілька людей намагаються зупинити розлюченого чоловіка, який напав на працівників стадіону. Імовірно, в бійці також брав участь його син.


За даними Sin Falta, президента федерації було затримано владою Майамі. В результаті він не зміг бути присутнім на церемонії нагородження, де колумбійські гравці здобули медалі за друге місце, а Хамес Родрігес – нагороду найкращого гравця турніру.


Нагадаємо, що ця сутичка стала не єдиною в рамках фіналу Кубка Америки. Матч був затриманий на 1,5 години через заворушення, спричинені надмірним скупченням уболівальників. За кілька годин до гри натовпи колумбійських та аргентинських уболівальників, які перевершують чисельність співробітників служби безпеки, намагалися прорватися на стадіон без квитків. В результаті організатори вирішили тимчасово закрити всі вхідні двері, що викликало протести у фанатів із квитками, які не мають змоги увійти на стадіон.