15 липня 2024 16:18

СК "Дніпро-1" отримав запрошення на онлайн-збори клубів Прем'єр-ліги, але реакції від дніпрян немає

Завтра, 16-го липня, о 12-ій годині відбудуться онлайн-збори учасників УПЛ 2024/25. У конференції, зокрема, візьмуть участь "Інгулець" та "Карпати" – як повноправні учасники наступного сезону. Натомість немає запрошення для "Миная" та "Металіста 1925".


Також, як стало відомо UA-Футбол з власних джерел, запрошення Лігою було надіслане "Дніпру-1". Однак від дніпровського клубу у відповідь на це запрошення не надійшло жодної реакції – ні підтвердження, ні скасування запрошення. Адміністрація "Дніпра-1" не відповідає на листи організаторів, база клубу спорожніла.


Очікується, що завтра на онлайн-засіданні клуби проголосують за виключення "Дніпра-1" зі складу учасників УПЛ-2024/25. Далі клубам на голосування буде запропоновано три варіанти:


1) замість "Дніпра-1" надати місце в УПЛ "Минаю" – як передостанній команді минулого сезону;


2) організувати проведення стикового матчу між "Минаєм" та "Металістом 1925" – двома останніми командами минулого чемпіонату;


3) організувати "турнір чотирьох" за участю "Миная", "Металіста 1925", "Лівого Берега" та "Епіцентра"; пропонується сітка з півфіналу та фіналу, яка і повинна визначити одного учасника УПЛ 2024/25.


Завтра клуби повинні будуть вирішити долю цього питання.