15 липня 2024 15:15
4

Опитування: Майже половина українців підтримують початок переговорів із РФ

Фото - https://depositphotos.com/ua/


44% жителів України вважають, що настав час для початку мирних перемовин між Україною та Росією. Відповідні дані опитування оприлюднив Центр Разумкова на замовлення ZN.UA.


Натомість 35% українців відповіли, що наразі не настав час до початку перемовин з Росією. Ще 21% - не визначилися.


Видання також відзначає регіональні результати. Наприклад у західних регіонах України 35% респондентів підтримали початок перемовин з РФ. На сході України бажаючих розпочати перемовини - лише 33%. Тоді як у південних регіонах цей показник сягає 60%.


Крім того, у людей запитали їхнє ставлення щодо умов Путіна для завершення війни. Так, 83% українців відповіли, що ніколи не погодяться на вивід український військ з Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Також, 84% відповіли, що не погодяться офіційно віддати ці області агресору. Ще 77% проти того, щоб з Росії зняли всі санкції.


"А от стосовно того, що нейтральний позаблоковий без’ядерний статус України має бути зафіксований у Конституції України, думки розійшлися: 58% проти, 22% за.


Тепер погляньмо на регіони: лише 9%жителів західної України допускають внесення таких змін до Конституції. Центр дав 25% згодних, схід — 23%.Ну й ми ж пам’ятаємо настрої півдня? І недаремно: 39% жителів цього регіону готові підтримати нейтралітет України", - йдеться в матеріалі ZN.UA.

Нічого дивного. 75 % "уставших ат вайны" ще в 19-му році вкраїнчіків, нікуди не поділись.
Даже и не думайте такой фигнёй делать "пробивоны")
Цікаво хто вони? Половина з тих, хто молятся у ФСБ МП? Але в загаловку інше.
ІПСО агресора