14 липня 2024 13:51

Кімміх обговорить з Компані свою роль у "Баварії". Йозуа хоче грати у півзахисті, у клубі очікують, що він залишиться правим захисником.

Йозуа Кімміх обговорить із Венсаном Компані свою роль у «Баварії».


За інформацією Bild, футболіст проведе детальну розмову із новим головним тренером мюнхенців після відпустки. Гравець хотів би повернутися в півзахист, хоча після підписання Жоау Пальїньї на цій позиції виникла велика конкуренція.


Кімміх сподівається, що Компані усвідомлює його цінність у півзахисті, оскільки в останні роки гра команди майже завжди будувалася через нього. Однак у клубі очікують, що німець продовжуватиме грати на позиції правого захисника, якщо залишиться.


Футболіст почувається комфортно в Мюнхені, нещодавно він збудував для сім'ї новий будинок у Грюнвальді. Проте нині є підстави вважати, що німець може змінити клуб.


«Баварія» хоче за всяку ціну уникнути безкоштовного трансферу наступного літа. Якщо він залишить клуб, можливими пунктами призначення стануть "Реал", "Барселона", "Манчестер Сіті", "Ліверпуль", "Арсенал" та "Челсі".


При цьому наголошується, що Компані може спробувати переконати Кімміха залишитися, надавши можливість зайняти його улюблену позицію у півзахисті поруч із опорником в особі Пальїньї.