14 липня 2024 10:29
3

Руслан РОТАНЬ: "Намагалися залучити до Олімпіади гравців національної збірної України, але клуби не пішли нам назустріч"

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань розказав, чому повною мірою не скористався правом виклику на Олімпіаду трьох гравців старше 23 років.


– Ви вже розбирали майбутніх суперників на Олімпіаді?

– Ми вже давно їх розбираємо, починаючи з моменту, коли ці команди нам випали на жеребкуванні.

Наші суперники скористалися правом на виклик трьох зіркових гравців старше 23 років. Їм клуби пішли назустріч. А ми навіть не змогли викликати третього гравця, який проходив по квоті. Ось вам і відповідь, чи вийшло в нас зробити повноцінну заявку.

– Ви намагалися викликати ветеранів з «Динамо» і «Шахтаря», наприклад, Ярмоленка?

– Ми намагалися залучити деяких гравців національної збірної України, але клуби не пішли нам назустріч, - сказав Ротань.
На шальках терезів мільйони євро. Що Ротань міг такого запропонувати клубам щоб змінити пріорітети ? Чи сам би він відмовився від грошей заради малопрестижного турніру молодіжних команд ?
Руслане, це свідчення твого слабкого авторитету серед клубів. Ось Лобановському би відмовили? Він би знайшов спосіб достукатися.
Сховати
Africanda-S, Это "свідчення" никому не нужной и убогой в наше время футбольной Олимпиады. На ЧЕ и ЧМ уговаривать клубы не надо. В Совке Лобановскому никого бы даже уговаривать не пришлось - футбольная Олимпиада тогда выше котировалась. В нынешнее время Лобановский тренировал сборную Украины, а не олимпийскую сборную.