14 липня 2024 16:36
4

"Динамо" – "Брондбю" 4:0. Контрольний матч. Розгромна перемога з двома результативними діями Пiхальонка

"Динамо" – "Брондбю" 4:0


"Динамо": 35. Нещерет - 20. Караваєв, 40. Попов, 40. Біловар, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 17. Лонвейк, 9. Волошин - 11. Ванат
Запасні: 1. Бущан, 74. Ігнатенко, 3. Дячук, 7. Ярмоленко, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 23. Малиш, 24. Тимчик, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 76. Пiхальонок


"Брондбю": 50. Зонне-Шмідт - 41. Сондергард, 23. Каппіс, 18. Тшіембе, 3. Хеггхейм, 43. Ларсен, 20. Ковальчик, 8. Греве, 35. Нарті, 99. Йебоа, 9. Омойжуанфо
Запасні: 1. Яллох, 40. Егідіус, 39. Кларідж, 19. Квіст


Онлайн


Матч розпочався


4. Волошин впав у штрафному майданчику суперника. Арбітр вважає, що порушення правил не було.


5. Нещерет впевнено грає на виході після навісу з кутового.


7. Динамівці зусиллями Ваната заробляють корнер.


12. Поки що без моментів проходить гра.


14. ГОООООООООООООООООООООООООЛ!!! Попов головою замкнув навіс із кутового на ближню штангу.


20. Данці почали підтискати киян, але ті зуміли відбитися.


20. Положення гри у Вівчаренка.


25. Пауза у грі. Гравцю "Брондбю" надають медичну допомогу.


31. Деяке затишшшяпоки що на полі. Данці намагаються дійти до штрафного майданчика "Динамо", але вже біля нього втрачають м'яч.


33. Замість Лонвейка виходить Пiхальонок.


36. Найнебезпечніший момент біля воріт "Динамо". Після навісу з правого флангу Омойжуанфо з кількох метрів пробив над поперечиною.


41. Офсайд у Волошина.


43. Тепер у офсайд забіг Ванат.


45. Караваєва виїли на ударну позицію, але той пробив прямо центром воріт у руки кіперу.


Перший тайм завершено


Другий тайм розпочався


46. Ярмоленко замінив Волошина, Бущан вийшов замість Нещерета.


54. Непоганий момент був у Йебоа, але він його не реалізував.


55. Жовта картка для Біловара.


55. Каппіс пробивав зі штрафного – м'яч пройшов над воротами Бущана.


62. Ярмоленко у підкаті зриває атаку "Брондбю".


63. Царенко, Супряга, Лонвейк, Андрієвський, Дубінчак, Тимчик, Малиш та Дячук виходять на поле. Вівчаренко, Караваєв, Попов, Біловар, Бражко, Шепелєв, Буяльський та Ванат йдуть відпочивати.


66. Ярмоленку не вдається пробити по воротах.


71. ГООООООООООООООООООООООООООЛ!!! Царенко отримав передачу у штрафний майданчик від Пiхальонка і пробив кіпера "Брондбю".


75. ГООООООООООООООООООООООООООЛ!!! Кіпер "Брондбю" вийшов за межі штрафного майданчика і віддав передачу прямо на Андрієвського, який легко перекинув воротаря.


81. ГООООООООООООООООООООООООООЛ!!! Ярмоленко пройшов правим флангом і викотив м'яч під удар Пiхальонку, який легко переправив м'яч у сітку з близької відстані.


89. Дубінчак не влучає у ворота з гострого кута.


Матч завершено


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» зіграє свій третій контрольний матч на тренувальному зборі в Австрії. Суперником команди Олександра Шовковського буде данський «Брондбю».


Нагадаємо, що наразі кияни зіграли під час закордонного етапу підготовку дві гри. Днями «біло-сині» розписали безгольову нічию з «Падерборном» (0:0), а вчора розійшлися миром з «Шальке» (2:2).


Щодо «Брондбю», то команда цього літа провела дві поєдинки. Спершу «жовто-сині» поступилися співвітчизникам з «Вайле» (0:2), а потім впевнено перемогла чеську «Спарту» з Праги (5:2).


До Австрії динамівці поїхали у складі 29-ти футболістів. При цьому Максим Брагару, Микола Михайленко та Валентин Рубчинський у період збору будуть задіяні в Олімпійській збірній України, а В’ячеслав Суркіс, Тарас Михавко, Назар Балаба, Олексій Гусєв, Андрій Маткевич та Матвій Пономаренко – в юнацькій збірній України U-19.


Транслюватиме сьогоднішній матч «Динамо» з «Брондбю» клубний канал киян на YouTube. «Динамоманія» проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок – о 15:00.

Що це було? Це була основа данців чі Ю-16? Бо грали як з дітьми. Хоч на збороах, хоч в в офіційних матчах, вперше за багато років бачів таку тотальну перевагу над суперником. У всіх компонентах гри. Ще й повний плейлист патріотичних українських пісень прослухав.
С першою перемогою на цьому зборі ! Мені цікаво, Ярмола свідомо пропускав , коли Царенко забивав?
Напихай им, Пихалёнок.
Сховати
olur, ваше побажання враховано. Напихав. Піхальонок.