13 липня 2024 22:04

ЗМІ: Колишній півзахисник "Динамо" може перейти до запорізького "Металурга"

Півзахисник Ахмед Алібеков, як стало відомо Sport Arena, перебуває на перегляді у МФК Металург (Запоріжжя). Цього літа 26-річний футболіст отримав статус вільного агента після припинення співпраці з Епіцентром.


Алібеков (уродженець Запоріжжя) з 17 років перебував у структурі київського Динамо. За столичний клуб він зіграв у сумі лише 8 разів, регулярно здаючись в оренди: Слован Ліберець, Уфа, Зоря, ПФК Львів. Влітку минулого року Ахмед міг опинитись у Чорноморці, але у підсумку він відіграв сезон у складі першолігового Епіцентру – 18 матчів, одна результативна передача.


Нагадаємо, запорізький Металург якийсь час тому був на межі зникнення, проте продовжив існування. Клуб у середині травня отримав дозвіл проводити домашні матчі у Запоріжжі. До цього клуб приймав своїх суперників у Першій лізі в Умані на «Центральному стадіоні».


На початку липня запорожці отримали новий тренерський штаб на чолі з Володимиром Шаповаловим. Повідомлялося, що у команді активно ведеться комплектація складу, відбувається перегляд потенційних новачків.


Металург посів 17-те місце у Групі вибування Першої ліги, програвши 9 із десяти матчів весняної частини сезону. У перехідних поєдинках запорожці без шансів поступилися ЮКСА (1:3, 0:4) та сезон 2024/25 проведуть у Групі Б Другої ліги.