13 липня 2024 20:25

Кукурелья про свист на матчі з Францією: "Сумно, що деякі прийшли лише для того, щоб освистати гравця. Витрачені даремно квитки, які могли дістатись тим, хто отримав би задоволення від гри"

Марк Кукурелья описав реакцію на свист глядачів на його адресу.


Під час гри Іспанії з Францією німецькі вболівальники несхвально реагували на кожну дію захисника. Це пов'язано з влученням м'яча йому в руку до 1/4 фіналу проти Німеччини (2:1) – пенальті призначено не було.


«Спочатку я був здивований. Вперше я усвідомив це, коли перед матчем зачитали моє ім'я, і багато людей почали мене освистувати. Я трохи подумав і невдовзі зрозумів, що вони прийшли через ситуацію із влученням м'яча в руку.

Мене це не надто хвилювало, але водночас було трохи сумно від того, що деякі глядачі прийшли на цю гру лише для того, щоб освистати окремо взятого футболіста. Хтось даремно витратив квитки, які могли дістатись уболівальникам, які справді отримали б задоволення від матчу.


Але в якомусь сенсі я звик до цього ще тоді, коли повернувся до Брайтона у футболці «Челсі». Це був ще один вечір, коли кожен дотик м'яча супроводжувався оглушливим свистом, тож я звик. Вперше, коли я пройшов через це... Не скажу, що це нестерпне почуття, але неприємне. Наразі я до цього звик», – сказав захисник збірної Іспанії.