13 липня 2024 15:44

Оточення Луніна рішуче спростувало проведення зустрічей із клубами Саудівської Аравії

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Як стало відомо Sport Arena, оточення воротаря мадридського Реала Андрія Луніна рішуче спростувало проведення зустрічей із клубами Саудівської Аравії.


Нещодавно з’явилася інформація, що українець проведе повторну зустріч із представниками Державного інвестиційного фонду Саудівської Аравії, аби розібратися з пропозиціями щодо працевлаштування. Інтерес до Луніна нібито проявляли саудівські Аль-Наср та Аль-Іттіхад.


Український воротар повідомив Реал, що планує розпочати з ним передсезонну підготовку на тренувальній базі у Вальдебебасі. Агент Луніна Жорже Мендеш цього тижня прибуде до Мадриду, щоби обговорити з клубом майбутнє українського голкіпера.

Реал зацікавлений у продовженні контракту з Андрієм, поточний термін якого розрахований до літа 2025 року. Бланкос продовжують бачити українця як резервного голкіпера для Тібо Куртуа.

При цьому сам Лунін не хоче продовжувати діючу угоду, а на його рішення вплинув вихід Куртуа в основі на фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Борусії (2:0), коли бельгієць тільки-но оговтався після тривалої травми.

У квітні повідомлялося про пропозиції Луніну від Манчестер Юнайтед, Баварії та ПСЖ (парижани нібито були готові викласти за воротаря 18 мільйонів євро).