13 липня 2024 11:22

Невілл: "Руні сказав, що Кейн - найбільший гравець збірної Англії в історії. Не став би з ним сперечатися. Люди думають, що без Харрі було б краще, але це поганий сигнал для команди"

Гарі Невілл висловився про статус Харрі Кейна в історії збірної Англії.


«Я розмовляв з Уейном Руні чотири чи п'ять тижнів тому – до початку турніру, і він сказав, що Харрі Кейн – найбільший гравець збірної Англії за всю історію. Це величезна похвала від людини, яка сама грала за збірну.


Я б не став із ним сперечатися. Кейн просто неймовірний. Я завжди його хвалив, коли він грав у «Тоттенхемі», бо чудово знаєш, що він допоможе команді. Має міцний характер.

Думаю, що він грає на Євро явно нижче за свої найкращі показники, але, схоже, він зазнає труднощів [з травмами], і я не здивуюся, якщо через тиждень чи два з'ясується, що у нього десь були проблеми, з якими він намагався. впоратися

Знаю, є відчуття, що люди думають, що без нього було б, але це не стане добрим сигналом для всередині команди. Він явно лідер і Саутгейт повністю йому довіряє», – сказав колишній футболіст збірної Англії Гарі Невілл.