12 липня 2024 21:38

Евра засудили до 12-ти місяців увʼязнення з відстрочкою на два роки з випробувальним терміном – Патріса покарали за те, що покинув сімʼю

Колишнього футболіста збірної Франції Патріса Евра засудили до 12 місяців увʼязнення з відстрочкою на два роки з випробувальним терміном, повідомив Le Parisien.


Суд визнав його в тому, що покинув свою сімʼю в період з травня 2021 року до вересня 2023 року на шкоду своїй дружині Сандрі Евра. Присудили 4 тисячі євро компенсації для дружини та ще 2 тисячі на судові витрати. Патріс вже подав апеляцію.

Адвокатка дружини повідомила, що заборгованість з аліментів з липня 2020 року становить 969 тисяч євро.

Адвокат ексфутболіста повідомив, що Патріс «надав дружині квартиру, будинок з басейном на півдні Франції та позичив їй майже 2 млн євро для її повсякденного життя – сума, яку вона відмовляється повертати, і спричинила цей суд».

42-річна Сандра та 43-річний Патріс Евра одружилися у 2007 році, у них двоє дітей. У липні 2020 року зʼявилися світлини, як Патріс цілується з данською моделлю Марго Александрою, коли він ще був одружений. У тому ж році було ініційовано розлучення, але процес досі триває. Відтоді в Патріса та Марго народилося двоє дітей.