12 липня 2024 15:45

Алейш Гарсія: "Якби "Барса" хотіла прийти за мною, вона б прийшла"

Алейш Гарсія цього літа перейшов з "Жирони" до леверкузенського "Баєра". Гравець, як і іспанська команда в цілому, чудово себе зарекомендували під час минулого сезону і неодноразово з'являлись чутки про "Барселону", яка також була зацікавлена у послугах півзахисника. Втім, Алейш Гарсія задоволений тим, що для подальшого розвитку своєї кар'єри обрав саме чинного чемпіона Бундесліги.


"Це дуже важливий проєкт через те, хто є його лідером. Хабі Алонсо був ключем до мого рішення піти туди. Фактор Ліги чемпіонів також був ключовим, я не хотів йти нікуди, окрім як грати в Лізі чемпіонів. З Мічелом (тренером "Жирони") я грав у тому стилі, який підходив мені у футболі, і з Хабі я думаю, що зможу його зберегти. Очевидно, що "Барса" - це клуб, який викликає захоплення, коли ти чуєш своє ім'я в їхньому списку. Зрештою, якби "Барса" хотіла прийти за мною, вони б прийшли, але якщо вони цього не зробили, то це тому, що я їм не подобаюся, або я не вписуюся. Я не збираюся зациклюватися на цьому, я дуже впевнений у клубі, в який прийшов", - цитує Алейша Гарсію Marca.

Додамо, що контракт іспанського півзахисника з "Баєром" розрахований до 2029 року. Алейш Гарсія в минулому сезоні Ла Ліги зіграв 37 матчів, у яких забив 3 голи та віддав 6 асистів.