12 липня 2024 08:56

Джерело: "Принаймні один клуб Прем'єр-ліги цікавиться Сіссоко з "Ворскли"

Журналіст Михайло Співаковський у випуску «ТаТоТаке» розповів про кадрові втрати «Ворскли».


«У «Ворскли» можуть бути втрати. Перша з них вже є – це Якубу, його просто не продовжили. Так, була інформація, ми перші про це повідомили колись, що Якубу мав перейти до «Руху», і кілька джерел говорили тиждень тому, що там підписано контракт, але ні. Якубу в Руху немає.


Проблема Якубу в тому, що знову ж таки, як мені розповіли, він отримував, умовно кажучи, свою зарплату у «Ворсклі», вона була непогана, і зараз чомусь хтось із його представників навіть здається брат вирішили, що треба зробити x2 для хлопця. Тобто умовно людина отримувала 7-8, а тут кажуть: «Давайте нам 15-16». Якубу у Фінляндії, я чув, мав 4. Можна повернутися до Фінляндії.


Друга втрата більш значуща, і швидше за все вона станеться, це втрата Сіссоко. Там ситуація посилена у зв'язку із останніми подіями – прильотами на території України. І сім'я тисне на хлопця, щоби він не повертався.


І, звісно, за якісь гроші його можна віддати до європейського клубу, бо він на контракті у «Ворсклі», і зробити x2 для українського клубу, бо якщо посилювати конкурента, то за добрі гроші. І, за моєю інформацією, принаймні один клуб УПЛ цікавиться Сіссоко», - сказав Співаковський.


Фото: ФК "Ворскла"