11 липня 2024 19:40

"Я не впевнений, що у Шовковського зараз вища зарплата". Вацко назвав тренера команди УПЛ з високим заробітком

Нещодавно віцепрезидент житомирського Полісся Володимир Тесля заявив, що перед клубом стоїть завдання перемоги в чемпіонаті та Кубку України.


Журналіст Віктор Вацко не вважає таку заяву зухвалою та вбачає у ній логіку.

«Полісся один з найбагатших клубів нашого футболу, президент Геннадій Буткевич інвестує в команду величезні кошти: він купує футболістів. Вони здатні платити за гравців суми більші як один млн євро. У футболістів чудові фінансові умови».

Вацко зазначив, що головний тренер Полісся Імад Ашур, який до цього не очолював дорослі команди, заробляє на рівні найкращих клубів УПЛ та, можливо, навіть випереджає за цим показником наставника Динамо Олександра Шовковського.

«Головний тренер Ашур входить у четвірку найбільш високооплачуваних тренерів клубів УПЛ. Можливо, навіть у трійку, бо я не впевнений, що у Шовковського зараз вища зарплата, ніж в Ашура в Поліссі».

Також Вацко вважає, що Полісся має боротися з такими умовами та складом лише за найвищі місця в турнірній таблиці чемпіонату.

«Створюючи такі умови для гравців та тренерського штабу, що клуб має від них вимагати? За восьме місце боротися? Чи за шосте? Я вважаю, що Тесля правий.

У цьому контексті, за таких обставин, високі завдання для житомирян дуже логічні. Місце у топ-2 має бути завданням-мінімум для цього Полісся», – сказав журналіст на ютуб-каналі «Вацко Live».


Фото - ФК Полісся