11 липня 2024 18:51
4

Журналіст про "Партизан": Футболісти "Динамо" мають вийти на дві гри з цими пі******ми і розмазати їх по газону. Це вже не про футбол"

Коментатор Віктор Вацко поділився очікуваннями від протистояння «Динамо» з «Партизаном» у кваліфікації Ліги чемпіонів.


«Кілька днів тому «Партизан» зіграв товариський матч із московитськими собаками із ЦСКА у столиці країни-терориста, країни-агресора, країни-вбивці. Вони назвали цю подію «братський кубок», вони розтиражували слоган, що вони – брати навік.


Розумієте, ці г****ни наплювали на мораль, наплювали на закон, наплювали на бан свинособачих клубів – вони кричать «брати навік». І в той же час ті, кого вони називають своїми, на**й, братами, вбивають українських дітей, вбивають наших дітей, ракетами знищуючи наші лікарні, наш «Охматдит».


Тому я вас так скажу: мені по**й, чи Салданья там, Лазанья, чи, бл**ь, якась інша пі****я. Футболісти «Динамо» Київ мають вийти на дві гри з цими пі******ми і розмазати їх по газону – закопати на**й під землю так, щоб вуха заверталися. Тому що тут вже не про футбол, тут вже не про шанси. Тут мова йде про зло, яке потрібно карати всюди, де тільки можливо.


Повірте, мені по**й, який футбол покаже «Динамо»: тактично грамотний чи тактично неграмотний, видовищний чи нудний, сучасний чи олдскульний. Вони – футболісти київського «Динамо» – зобов’язані просто на**й знищити цих пі****в на полі. Це вже не про футбол, ні – це більше, ніж про футбол. Я дуже хотів би, щоб футболісти київського «Динамо» цей момент дуже чітко розуміли», – сказав Вацко.

Винести цих посіпак свинособих тільки вперед ногами!!! Рухатися в " кістку" усім без винятку !!!
А якже Олімпіада ? Тут вже тиждень стоїть істерика і гвалт що Динамо не відпускає свох гравців на престижні змагання молодіжних команд
Сховати
manowar, може тому і не відпускає, бо Партизан?
manowar, я так розумію, відвідувачі цього сайту, такого поняття як "сарказм", не розуміють.