11 липня 2024 11:56

"Полісся": "Рішуче спростовуємо інформацію щодо надання будь-якої допомоги або фінансування СК "Дніпро-1"

Полісся" відреагувало на інформацію журналіста Ігоря Бурбаса, який заявляв, що нібито власник житомирського клубу Геннадій Буткевич позичив "Дніпру-1" 200 млн грн, щоб "спортклубівці" могли дограти минулий сезон.


"Футбольний клуб "Полісся" рішуче спростовує та заперечує інформацію, що була нещодавно опублікована в ЗМІ, що стосується надання будь-якої допомоги чи фінансування СК "Дніпро-1" з боку президента ФК "Полісся" Геннадія Буткевича. Офіційно заявляємо, що ця інформація є неправдивою.


Футбольний клуб "Полісся" засуджує оприлюднення та поширення неперевіреної і неправдивої інформації, яка завдає шкоди для нашого клубу і усієї футбольної спільноти. Ми закликаємо всіх зацікавлених сторін використовувати тільки перевірені та достовірні джерела інформації, перш ніж робити будь-які висновки або оприлюднювати звинувачення.


Футбольний клуб "Полісся" завжди дотримується принципів чесності, прозорості та справедливості в усіх аспектах своєї діяльності", - йдеться у заяві, яка оприлюднена на офіційному сайті клубу.