9 липня 2024 14:24

Маттеус: "Нападники Франції явно недолюблюють один одного – кожен грає на себе. Але я припускаю, що з перспективою виходу до фіналу та титулу вони покладуть кінець егоїзму"

Лотар Маттеус поділився очікуваннями від матчу збірних Іспанії та Франції.


«Досі іспанці були командою, яка справляла найбільше враження на чемпіонаті Європи. Тим не менш, ви могли бачити, як складно їм було в матчі нами, тому що їхня оборона нестабільна. І тепер їм доведеться розбудовувати свою оборону, бо Карвахаль та Ле Норман дискваліфіковані. Думаю, це зробить їх ще більш уразливими.


Крім того, Педрі травмовано. Але Ольмо – не менш хороша заміна. Позитивний момент для Іспанії: в особі Родрі у них є видатна «шістка», а на флангах, звичайно ж, Ямаль праворуч і ще сильніший Вільямс зліва, які небезпечні самі по собі, але також блищать як асистенти – наприклад, коли Мората грає в центр.

Проте вони зіштовхнуться із надзвичайно сильною французькою обороною. Тео Ернандес, брат колишнього гравця «Баварії» Люкі, чудово грає на лівому фланзі, а в центрі – зірка «Баварії» Упамекано, який демонструє, наскільки він впевнений у собі, коли відчуває довіру. Вище грою керує Канте, який, як і Родрі, як і раніше, показує гру топ-класу на цій позиції.

Досі напад збірної Франції був непереконливим, що майже неймовірно, враховуючи потужність, яку вони можуть привнести в атаку: Мбаппе, Дембеле, Тюрам, Коло-Муані, Грізман, Жиру. Але нападаючі збірної Франції явно недолюблюють один одного. Кожен із них грає на себе, замість того, щоб безкорисливо приковувати загальну увагу один до одного.


Але я цілком можу собі уявити, що з перспективою виходу у фінал і титулу вони тепер покладуть край цьому егоїзму, що зробить ситуацію по-справжньому небезпечною для неміцної оборони іспанців. Ось чому я говорю: Франція здобуде перемогу з невеликим розривом у рахунку», – написав колишній півзахисник «Баварії» у своїй колонці.