9 липня 2024 12:39

Фоден про Хассельбайнка: "Джиммі вперто працював із нами над виконанням пенальті після тренувань, на випадок, якщо справа дійде до цього"

Підопічні Гарета Саутгейта перебувають за два кроки до омріяного трофея. Філ Фоден зізнався, що був здивований тим, наскільки впевнено його товариші по збірній Англії реалізували одинадцятиметрові в серії післяматчевих пенальті у чвертьфіналі проти Швейцарії, але сказав, що це свідчить про роботу, яку вони виконали з тренером з атаки Джиммі Флойдом Хассельбайнком.


"Я відчуваю, що це результат нашої роботи на тренуваннях. Джиммі (Флойд Хассельбайнк) наполегливо працював з нами над виконанням пенальті після тренувань, на випадок, якщо справа дійде до цього. Так що так, я відчуваю, що ми були готові до цього випадку. Чесно кажучи, я сам був трохи здивований, побачивши п'ятьох виконавців, наскільки впевненими вони були... Якщо хочете, ви можете тримати весь світ на своїх плечах, але вони були сповнені впевненості і пробили пенальті, так що я в захваті", - цитує Філа Фодена BBC.

Додамо, що 10 липня у півфіналі англійці зіграють зі збірної Нідерландів. Матч відбудеться о 22:00 за київським часом у Дортмунді.