9 липня 2024 11:04

Дружина Морати про критику на адресу Альваро: "Дивує, що замість підбадьорити гравця, його намагаються втопити. За день до півфіналу Іспанії"

Дружина Альваро Морати відреагувала на критику ЗМІ на адресу свого чоловіка.


У 5 матчах Євро-2024 на рахунку форварда збірної Іспанії один гол.

Напередодні El Confidencial вийшла зі статтею під заголовком «Мората – капітан, який ганьбить Іспанію, і не лише своєю поганою формою на Євро».

«Я ненавиджу грати роль жертви та нагнітати скандал, але ця ситуація, вибачте, мені не здається нормальною. Єдине, що я бачу – бездарний журналіст ось із таким заголовком за день до півфіналу Іспанії.

Мене дивує, що замість того, щоб підбадьорити гравця, ви намагаєтеся його втопити… Ну і як, на вашу думку, людина зможе викластися на повну за свою країну, коли вона відчуває, що в неї ніхто не вірить? Чого ви досягаєте таким заголовком? Плодите ще більше ненависті до людини? Мої вітання.

Кожен може написати свою думку і кожен має право висловити її, ніхто не зобов'язаний догоджати комусь, але є багато інших способів висловитися. Тим більше, якщо ви журналіст і у вас так багато влади, щоб впливати на молодь. Чи потрібно нам ось таке насправді? - Написала Алісі Кампелло в соцмережах.

Сьогодні збірна Іспанії зіграє з Францією у рамках 1/2 фіналу Євро-2024.