8 липня 2024 19:30

Екс-голкіпер СК "Дніпро-1" Кінарейкін: "Були пропозиції з Іспанії, Чехії та кілька варіантів з Португалії"

Екс-голкіпер "Дніпра-1" Яків Кінарейкін розповів про можливі варіанти продовження кар’єри та участь в Олімпіаді-2024.


– Зараз перебуваю в розташуванні олімпійської збірної України. Їдемо до Франції на підготовку, а потім і на сам турнір. За останньою інформацією, мені відомо, що 8-го числа, в понеділок, буде збір "Дніпра-1". Там, напевно, скажуть про подальші плани та майбутнє клубу. Але, як ви вже могли бачити, 5 липня я покинув "Дніпро-1" і більше не є гравцем цього клубу.


Період, проведений у "Дніпрі-1", оцінюю максимально позитивно для мене. Дебютував у дорослому футболі: в Лізі чемпіонів, Лізі Європи та Лізі конференції, в УПЛ, за що дуже вдячний тренерському штабу, а також велике спасибі за довіру. Окрема подяка всім гравцям, які допомагали мені на футбольному полі. Без них би цього всього не було.


Про "Карпати" нічого не можу сказати. Невдовзі, я думаю, всі дізнаєтеся про мій новий клуб. Пропозицій було багато. Ми вибирали з моїм агентом, тобто з моїм батьком, найкращу для мене. Вибирали довго. Пропозицій було багато, зокрема й за кордоном. І вибрали найкращий для мене варіант. Мені особисто відомо, що були пропозиції з Іспанії, Чехії та декілька варіантів з Португалії.


Фото: СК "Дніпро-1"