8 липня 2024 12:44
1

Луїс де ла Фуенте: "У пресингу Іспанія – найкраща у світі, ми виступаємо чудово, але завжди можна вдосконалюватися. Ми побачимо ще сильніших гравців через 2-4 роки"

Іспанці обіграли збірну Німеччини (2:1) у 1/4 фіналу Євро-2024 та зіграють із командою Франції у півфіналі.


– Ви завжди кажете, що збірна може вдосконалюватись. У чому саме?

– Завжди можна стати кращим. Я дотримуюсь цієї думки. До останнього дня свого життя можна вдосконалюватись. Якщо почати із захисту, то і тут є що покращувати. Ми найкращі у світі з пресингу, але потрібно ще краще координувати дії, бути згуртованішими.

В атакуючій фазі наша швидкість іноді призводить до поспішних дій. Думаю, треба додати витримки, найкраще оцінювати моменти. Але, звичайно, все це потребує часу та роботи. І щоб молоді гравці набирали досвіду.

Як висновок: завжди можна стати кращим. І тут ключова роль відводиться настрою гравців, щоб вони були амбітними і прагнули ставати кращими щодня.

Вважаю, що ми виступаємо чудово, але завжди є простір для покращення. Я говорю, що є куди рости, тому що ця команда дуже хороша і у нас багато відмінних гравців, незважаючи на те, що ми бачимо фантастичну гру багатьох.

Це не найкраща версія цих футболістів. Через рік, два, три чи чотири ми побачимо ще сильніших гравців, і це вселяє в нас оптимізм на майбутнє, – сказав головний тренер іспанської збірної Луїс де ла Фуенте.
если бы не судья то вылетели бы вы со своим лучшим в мире пресингом