8 липня 2024 11:31
7

ЗМІ: Сирота близький до переходу з "Динамо" до ізраїльського клубу

Як пише Sport5.co.il, "Маккабі" Хайфа близький до підписання захисника "Динамо" Олександра Сироти.


Зазначається, що на тлі того, що 24-річний українець має єврейські корені (так пише сайт), у разі переходу тамтешній клуб має намір зареєструвати його як не легіонера.


Джерело повідомляє, що спочатку це буде оренда терміном на 1 рік. За чутками, "Маккабі" зробив Олександру високу фінансову пропозицію.

та невже здихались? Цей хлопець був ходячою катастрофою в захисті, більше ніж пара Родріго+Родольфо разом взяті.
Сховати
Умник, ну, завжди було зрозуміло, шо у Вас щось особисте : і коли він потрапляв у символічні збірні, і коли його визнавали кращім гравцем тижня в Лізі Європи, і коли статистичні дані публікували, шо він найкращій в багатьох номінаціях серед захисників УПЛ. Дай Боже, щоб Себальос виправдал наші сподівання. Бо мізки йдуть, а м‘язи залишаються. І Маккабі— не прохідний двір, команда бореться за Чемпіонсьво, і чомусь не Попова, Дячука і Біловара туди запрошують та ще , якщо вірити смі, на дуже гарні умови. Я а нього чесно дуже радий. Для захисника це не вік. Хай щастить
Сховати
Ще б і Дубінчаку щось запропонували, гарний гравець, но не бачить його Шовковський...а час плине
Якщо це правда— ДУЖЕ за нього радий.
Які ще у українця Сироти ізраїльські корені?
Сховати
Africanda-S, ну сам термін "ізраїльські корені", мабуть, трохи дивно звучить. Але, загалом, він цілком може мати єврейські чи будь-які інші корені. Це не заважає йому бути українцем.
Йому давно пора було в оренду, обстрілятися. Великі проблеми з менталкою, хлопцю ніби вже 24 роки, а грає ніби йому 18.