7 липня 2024 22:08

Роналду, Бруну, Жоти та ще низки гравців збірної Португалії не було на зустрічі з уболівальниками після повернення команди на батьківщину – вони полетіли до інших країн Німеччини

Збірна Португалії повернулася на батьківщину після вильоту з чемпіонату Європи.


Сотні людей зустріли національну команду після прибуття в аеропорт Лісабона після вильоту з Євро-2024 від Франції до 1/4 фіналу (0:0, 3:5 за пенальті).

Як передає O Jogo, із 26 гравців лише 18 повернулися до Португалії. Захисник Діогу Далот, півзахисники Жоау Пальінья, Рубен Невеш, Вітінья, Матеуш Нунеш та Бруну Фернандеш, а також нападники Діого Жота та Кріштіану Роналду відлетіли безпосередньо з Німеччини в іншому напрямку.

Діогу Кошта, Данило Перейра та Рафаел Леау, не залишаючи аеропорт, вирушили іншими рейсами вже з Лісабона.

Зазначається, що ніхто з гравців не розмовляв з журналістами, присутніми на місці, більшість одразу попрямували до автобуса чи приватних автомобілів, за винятком Жоау Канселу, Пепе, Рубена Діаша, Бернарду Сілви та тренера Роберто Мартінеса, які провели значний час, роздаючи автографи та фотографуючись.

Автобус із гравцями залишив аеропорт під оплески присутніх людей, які навіть співали A Portuguesa перед виходом команди.