7 липня 2024 11:45
1

Михайло СПIВАКОВСЬКИЙ: "Я за прозорість від УАФ. Але на ЄВРО-2024 з нею переборщили"

Журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про проблему збірної України на ЄВРО-2024.

- Давайте погоримо про атмосферу у команді. Я за прозорість. Мені подобається те, що зараз відбувається в УАФ. Сам підхід до роботи. Якась європейська концепція спілкування із пресою. Я проти цих старих совкових заїздів на базу та нескінченних зачинених дверей днями та тижнями. Проти цих концтаборів. Я сам пропонував прес-службі робити якісь онлайн включення, щоб блогери на YouTube теж мали ексклюзивний контент.



Але зараз я чудово розумію, що все це було надто і абсолютно не здорово. Треба було берегти свою. енергію на такий короткий турнір. Енергії, яка витрачається на розмови, згодом дуже не вистачає, коли потрібно добувати результат. А так, всі ці вікторини та розваги тільки роздмухували его наших гравців, які й так не можуть скласти собі ціни.

Не розумію про що він говорить. Про яку відкритість розповідає. Щоденники Гливінського були ще з часів Павелка, а ютуб блогєри та придворні репортери, які їздили за рахунок УАФ, Влади Сєдани та Трендеці теж були завжди зі своїм стандартним смоктальним контентом