5 липня 2024 15:09

Хакімі увійшов до розширеної заявки збірної Марокко на Олімпіаду-2024

Збірна Марокко оголосила розширену заявку на Олімпійські ігри-2024 у Парижі. Нагадаємо, північноафриканська команда – суперник України у групі В.


До списку гравців, які візьмуть участь у Іграх-2024, увійшов захисник ПСЖ Ашраф Хакімі. Також у заявці є ще два гравці старше 23-х років: Мунір Мохамеді з Аль-Вахда та Суф’ян Рахімі з Аль-Айна.

Заявка збірної Марокко
Голкіпери: Мохамед Асмама (Юніон Турага), Рашид Ганімі (Рабат), Мунір Мохаммеді (Аль-Вахда).

Захисники: Аділь Тахіф (Беркан), Хайтам Манаут, Акрам Неккаш (обидва – Юніон Турага), Закарія Аль-Уахді (Генк), Айман Аль-Вафі (Лугано), Мехді Букамір (Шарлеруа), Ашраф Хакімі (ПСЖ).


Півзахисники: Ель-Мехді Аль-Мубарік (Раджа), Уссама Таргаллін, Яссін Кехта (обидва – Гавр), Бенджамін Бушуарі (Сент-Етьєн), Уссама Аль-Аззузі (Болонья), Амір Річардсон (Ренн), Біляль Аль-Ханну Генк).

Нападники: Ель-Мехді Махуб (Раджа), Абде Еззалзулі (Бетіс), Ільяс Ахомаш (Вільярреал), Суф’ян Рахімі (Аль-Айн), Елліс Бен-Сегір (Монако).


Нагадаємо, у другій половині літа 2024 року Україна вперше у своїй історії візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа колектив Ротаня завоював минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азіатською збірною 24 липня.